Ali ste vedeli kateri vložki za čevlje so za vas najbolj primerni?

Prejšnji teden sem se odločila, da bom doma ponovno dala spomladanska oblačila ter čevlje ven iz omar. Vreče se eno po eno odpirala in iz njih povlekla najrazličnejše reči. Med čevlji so bili tudi že uporabljeni vložki za čevlje. Spomnila sem se kako sem lani kupila nove teniske, ki so me seveda ožulile. Na spletu sem iskala razne rešitve in vsi so omenili, kako so jim vložki za čevlje pomagali.

Ko sem pospravljala omaro sem najprej odstranila zimske puloverje in nato lepo po vrsti in barvah zložila:

  • Tanjše majice
  • Majice s kratkimi rokavi
  • Lažje jopice
  • Kavbojke

Tako sem bila zadovoljna, da sem se lotila pospravljanja še ostalih omar. Na vrsti so bili čevlji. Pregledala sem jih in kar nekaj dala na stran, da jih odnesem na rdeči križ. Nekateri so bili tako obrabljeni, v notranjosti so bili še tudi vložki za čevlje, zato sem se odločila se, da jih zavržem. Ko je bilo vse pospravljeno in čisto, sem opazila, da nimam primerne obutve za prehodno obdobje. Imam zimske škornje in poletne čevlje, ničesar pa za vmes. Poklicala sem prijateljico in odpravile sva se v trgovino z obutvijo. Povedala sem jim kaj rabim in svetovali so nepremočljive lažje čevlje. Odločila sem se, da jih kupim. Ker sem se spomnila kako so mi vložki za čevlje prejšnja leta pomagali, sem prodajalko vprašala ali pridejo zraven čevljev.

Rekla je, da vložki za čevlje ne pridejo skupaj s čevlji in, da jih je potrebno kupiti posebej. Odpravila sem se do stojala, kjer so viseli vložki za čevlje, vezalke, sprej za vodoodpornost in nogavice. Spomnila sem se, da bi lahko kupila še rezervne vezalke in sprej za nove čevlje. Izbrala sem tudi vložke za čevlje, ki vsebujejo gel. Slišala sem, da so taki najbolj primerni in udobni, saj se lepo prilagodijo stopalom.