Čas za shopping!

Razprodaje so balzam za dušo, pa naj kdo reče, kar hoče. Me ženske se s to trditvijo zagotovo strinjamo. Le kaj početi na deževen dan, je bila moja prva jutranja misel. Odgovor na to vprašanje sem dobila takoj, ko sem odprala vrata svoje garderobne omare. Zimski čas je idealen za malce pridobitve na teži, saj so prazniki kot nalašč za tekmovanje, kdo bo najbolje skuhal božično večerjo ali pojedel največ sladkarij, ki se pripravljajo čez celoten praznični mesec. Pa nič zato, si mislim sama pri sebi.

Čas razprodaj je idealen, da si brez slabe vesti privoščim nekaj novih oblačil ter tako napolnim svojo podhranjeno garderobno omaro. Malo za šalo malo za res. Redko kdaj se odpravim v nakupovalni center, saj si za nakupovanje nikoli ne vzamem časa. Po oblačila se po navadi odpravim, ko je že res nujno in še takrat hitro opravim nakup. Žal sprehajanje po trgovini in iskanje modnega navdiha ni v moji navadi. Škoda, si mislim sama pri sebi.

Danes sem namreč prišla do spoznanja, da nakupovanje deluje zelo sproščujoče in terapevtsko. Glede na to, da zunaj močno dežuje, je nakupovanje več kot priporočljivo, imam prav? Sama menim, da sem izbrala popoln trenutek, da se zapodim v svet oblačil in si po dolgem času privoščim nakupovalno terapijo. Verjetno to terapijo nekoliko težje podpira moja denarnica. Bo že preživela, si mislim sama pri sebi, ko se na ves glas zasmejem. Dan za nakupovanje mora biti!