Kakšen ambient bo na terasi lahko cvetlična korita predstavljajo še tiste zadnje a sladke skrbi

Danes lahko cvetlična korita naredijo prav posebni ambient, tako na balkonu kot tudi na terasi. Prav lepo je priti na urejeno teraso, kjer krasijo tudi cvetlična korita, z raznim cvetjem.

Zato je zelo dobro, če morda vseeno namenimo nekaj pozornosti in naše estetike za pravilen izbor korit. Tako sem zadnje čase res pozorna prav na cvetlična korita, še posebej v času ko vse cveti, saj še nabiram ideje, kako bi uredila svojo teraso, saj trenutno na njej še izvajajo neka dodatna dela, ki so bila nujno potrebna ob prenovi.

Kakšen ambient bo na terasi lahko cvetlična korita predstavljajo še tiste zadnje a sladke skrbi

Ko sem takole občudovala terase in cvetlična korita drugih, sem tudi sama dobila svoje ideje in ispiracije, kako postaviti teraso, ampak še vedno na način, da bo upoštevana lega, sonce in pa tudi prostor za roštilj in druženje, ki pa more bi vsekakor pod streho. Ker bomo imeli prostor za druženje in prostor za roštilj nekoliko ločeno, saj navsezadnje ni ravno prijetno če seti kadi oglje, med tem ko uživaš in piješ na terasi, bi lahko ravno cvetlična korita lahko vseeno nekako združila ta dva prostora in ustvarila nek skupen ambient. Najbolj se nagibam na cvetlična korita v temno sivi barvi, čeprav sem videla tudi kombinacijo z belimi, ki pa so bila ravno tako zelo lično postavljena. Vsekakor, bom morala svoja cvetlična korita prilagoditi izboru rastlinja, saj je konec koncev to bolj pomembno in temu tudi služijo, saj se še vedno odločam med kamniti in kovinskimi koriti, ki pa imajo vsak svoje prednosti in slabosti.

A pred to odločitvijo, morem še malo počakati, da vidim kako bodo delavci postavili tisto kar morejo, in kako bo vse to z dodatkom izgledalo, saj na koncu bom verjetno mogla še dosti prilagoditi in premisliti, glede samega izgleda in postavitve, zato so cvetlična korita še tiste zadnje a sladke skrbi, kako bo naša terasa izgledala.