VHF izpit lahko pride marsikomu prav

S punco sva se odločila, da bi si kupila nek čoln. Noben od naju ni imel niti izpita za čoln, niti VHF izpit. Oboje seveda stane nekaj denarja, zato sva naredila perfekten plan. Res sva rekla da bova kupila čoln, potem pa bo vsak naredil nekaj.

VHF izpit lahko pride marsikomu prav

Jaz sem se odločil, da bom naredil izpit za čoln, moja punca pa bo naredila VHF izpit. Tako sva lahko na nek način popoln par. Tako ali drugače se noben od naju ne bi vozil sam, vedno bi bila skupaj, tako da nobene potrebe po tem, da dela vsak oboje ali pa da ima samo en oboje. Mislim da bi to res šlo lepo skupaj.

Res sva se lotila tega plana. Jaz sem lepo šel na izpit za čoln ona pa na VHF izpit. Oba sva ga opravila uspešno in že naslednji dan sva bila na morju in uživala. Jaz sem lepo vozil, moja punca pa uživala na polno.

To sva priporočala tudi najinim prijateljem, saj sva vedela, da si tudi oni želijo malo več na morju in čoln je res primeren za nek mir, da nisi konstantno na plaži, imaš tišino in slišiš samo morja. Nekje se ustaviš in se nekajkrat vržeš v morje. Midva s punco sva to poletje izkoristila res maksimalno. Šla sva tudi v tujino, kjer sva najela čoln in enako uživala kot doma.

Odločila sva se tudi, da se bova preselila na obalo in tam nadaljevala življenje, saj je na obali res najlepše. Čoln bi imela zelo blizu in dostopen nama bi bil vsak dan. Mislim da sva se res prav odločila. Izpit je bil vreden vsakega centa in če bi se moral še enkrat odločati bi izbral enako. Punca je tudi zelo zadovoljna in gre zelo rada z mano na čoln, saj ima tako priložnost biti malo sama nekje zunaj.