Vodni skuter in moje prvo noro poletje

V svoji mladosti sem bil precej zaprt fant, nisem si upal početi nič drugega, kot samo stvari, ki so dobre, pravilne. Danes se še kako zavedam, da to ni prav, da kot otrok moraš živeti sproščeno, nasmejano, kdaj pa kdaj tudi kaj ušpičiti, kajti preresno življenje in življenje po pravilih ni tisto pravo. Trenutno uživam na morju in vozim vodni skuter, za katerega si nikoli ne bi mislil, da ga bom res vozil.

Danes sem drugačen človek, danes vem, koliko ti pomenijo dnevi, ko preizkusiš nekaj novega, ko ni nič narobe, če nekaj preizkusiš in vidiš, da to ni zate. Tokrat sem se podal na potovanje. Odločil sem se, da bom prepotoval celotno Italijo. Najbolj sem si želel videti njihovo celotno obalo. Na koncu pa sem si v enem mestu privoščil še 10 dnevni luksuzni dopust in tam sem vsak dan vozil vodni skuter, ki mi je prinesel več, kot pa sem si mislil. Sprva sem mislil, ko sem šel prvič na vodni skuter, da bo to klasična vožnja. Željo sem se imel naučiti voziti vodni skuter, potem pa sem tako užival, da sem vsak dan bil po več ur na morju na skuterju.

Tam kjer sem prebival je vodni skuter bil vključen v ceno, gosti ga niso uporabljali, tako sem ga največ uporabljal jaz. Tako zelo sem užival vsak dan, ko sem šel na vodni skuter, še sam ne vem točno zakaj, ampak bistvo vožnje je bilo, da sem bil srečen, kot še nikoli. Ker me je vodni skuter tako očaral sem začel premišljevati, da bi si ga sam kupil, vendar to ni imelo smisla, ker nisem živel pri morju in vodni skuter bi tako nekje stal, uporabljal pa bi ga mogoče le dvakrat, trikrat na leto. 

Življenje je tvoje, samo tvoje, ne pusti se, da nekdo opravlja z njim, ker nima pravice. Bodi ti!