Lateks ležišče je zanimivo, tako za starejše kot tudi za mlajše

Pred približno 2 letoma sem se preselila k fantu za stalno. Fant mi je tudi rekel, da si želi, da bi se jaz počutila čim bolj domače in da lahko stanovanje malce preuredi. Ta informacija mi je bila seveda zelo všeč, saj je moj fant je kar nekaj let živel sam in stanovanje je bilo katastrofalno. Res si nisem predstavljala živeti tam in ravno zato sem zelo dolgo časa rabila, da sem se sploh spravila v to, da sem se preselila k njemu. Je pa res, da sem dobila zelo dobro priložnost za službo in sem se morala preseliti tja.

Lateks ležišče je zanimivo, tako za starejše kot tudi za mlajše

Seveda sem bila zelo vesela, da je predlagal, da malo spremeniva stanovanje in pri temu mi je bil tudi pripravljen pomagati. Najprej sem začela v spalnici, kjer je imel res majhno posteljo in sem vedela, da bova potrebovala večjo. Malo sem iskala po spletu, katero ležišče bi bilo primerno za naju in našla sem lateks ležišče. Lateks ležišče je namreč nekaj, za kar sem že slišala in vsi mi pravijo, da so s tem ležiščem zadovoljni. To idejo sem predstavila fantu in bil je seveda takoj za. Šla sva v trgovino ter malce pobrskala lateks ležišča in našla pravo lateks ležišče za naju. In tako je bila spalnica urejena v parih dneh.

Omare nisem potrebovala kupovati, saj je imel veliko omaro, ki je bila na pol prazna. Tako da sem se potem lahko lotila drugih prostorov. Hotela sem preurediti le še dnevno sobo in kuhinjo, saj se bova tam večina časa zadrževala. Potem pa je imel še 2 sobi, ki pa mi v tistem momentu res nista bili pomembni in zato sem jih pustila pri miru. Tudi fant je rekel, da se sedaj počuti dosti bolj domače in da mu je to stanovanje oziroma ta prenova bolj všeč. Bila sem zelo vesela, da sva lahko skupaj ustvarila nek dom za naju.